PISTACHIO

PISTACHIO Grillroom & Doner Kebab Huis

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 164 beoordelingen
5 sep 2020 om 20:31 4x een schotel 2x pizza 2x friet 8x saus App gaf aan 43min maar duurde uiteindelijk meer als een uur. Vervolgens geen friet en saus geleverd. 4x gebeld 20min later friet en saus maar koude schotel en koude pizza bij leveren
31 aug 2020 om 20:23 Was top
30 aug 2020 om 19:44 Lekker eten met snelle bezorging
28 aug 2020 om 21:09 eten top, bezorging precies op tijd.
28 aug 2020 om 19:54 Friet mag wat steviger gebakken worden voor de rest was het heerlijk!
24 aug 2020 om 0:09 Ondanks reistijd was eten nog perfect warm en erg smakelijk
23 aug 2020 om 21:02 Goed eten, echter had ik van een grote kapsalon met extra vlees wel iets meer inhoud verwacht.
20 aug 2020 om 19:43 Eten was goed alleen had ik voor prijs verhouding iets meer vlees verwacht dat was wel jammer -puntje de rest was lekker
20 aug 2020 om 14:43 Heerlijk en was ook op tijd
18 aug 2020 om 19:07 Lekker en genoeg, kon alleen wel een pita broodje bij een schotel, deze kon ik ook niet vinden bij extra, maar verder lekker en zeker voor herhaling later
14 aug 2020 om 19:24 Prima
13 aug 2020 om 21:25 Vreemde klacht maar wij hadden aangegeven ons eten om 19:30 te ontvangen. En om 18:20 stonden ze voor de deur... Heel snel dat moet je ze nageven. Maar niet wat we hadden aangegeven. We hadden ook gevraagd om niet aan te bellen maar toch wel dus.