PISTACHIO

Recentebeoordeling


4 sterren uit 958 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pistachio. Meer weten? Ontdek meer

18 mei 2024 om 4:14 Smaakte naar plastic.
13 mei 2024 om 21:39 groot is klein, kapsalon was prima
13 mei 2024 om 7:45 Hartstikke prima gegeten. lekkere verse kapsalon met goede knapperige friet en salade. Wel erg duur
10 mei 2024 om 2:48 duurde lang, verkeerde producten geleverd, waren ze waarschijnlijk al van op de hoogte want ze noemde de verkeerd geleverde producten zelf al op en met de vraag lust je dat niet dan, wil je echt dat wij het nog brengen, nog eens een sorry
6 mei 2024 om 10:07 Vraag je om broodje tonijn zonder tomaat augurk krijg je wel met tomaat en augurk erop dus dat is weggegooid want afhalen schiet niet op dan smaakt nog alles erna .
4 mei 2024 om 21:29 Lekker gesmikkeld
4 mei 2024 om 19:30 Was erg lekker Maar weinig eten voor de prijs die je moet betalen! Maar het was lekker
19 apr 2024 om 22:52 Friet van de kapsalon was slap helaas
18 apr 2024 om 4:55 alles weer netjes en lekker
13 apr 2024 om 11:55 Zeer smakelijk eten
9 apr 2024 om 20:55 Hellaas viel het eten dit keer tegen & drinken besteld die niet is afgeleverd..
4 apr 2024 om 13:56 De bezorger stond blijkbaar al even voor de deur, werd ik gebeld door pistachio zelf dat de bezorger voor de deur stond!? Meneer de bezorger kon geen woord nederlands! Pizza half koud en klef